Stoiximan Super League

Μασούρας: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο η νίκη»

Ο Γιώργος Μασούρας τόνισε πως η νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε πως το ματς με τους Θεσσαλονικείς δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο της Πέμπτης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30) στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής για την 7η αγωνιστική της Super League 1.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο Γιώργος Μασούρας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη απόψε για τους «ερυθρόλευκους», ενώ τόνισε πως η αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνη της Πέμπτης απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα:

Για το πως θα διαχειριστεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός: «Τα ντέρμπι στην Ελλάδα περιέχουν πολύ πάθος, δύναμη και τακτική. Δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης, θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Επικεντρωνόμαστε στον ΠΑΟΚ και θέλουμε στο τέλος να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για την ψυχολογία του Ολυμπιακού: «Είμαστε στην πρώτη θέση αυτό τα λέει όλα. Θέλουμε να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο παρά μόνο η νίκη στο ντέρμπι και να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα όπως ξέρουμε».

Για το αν το πάθος είναι το κύριο «συστατικό» με τον ΠΑΟΚ: «Δε θεωρώ πως το πάθος είναι το κύριο συστατικό. Πρέπει να βγάλουμε την ποιότητα που διαθέτουμε σαν ομάδα, αλλά και όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται τα ελληνικά ντέρμπι. Νομίζω ότι θα κριθεί σε πολλά σημεία το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x