Stoiximan Super League

Πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσέλο

Ο Μαρσέλο, o Βραζιλιάνος μπακ-χαφ του Ολυμπιακού, ξεκίνησε να προπονείται με σκοπό να ενταχθεί επίσημα στην ομάδα στα τέλη Σεπτεμβρίου. Διαβάστε περισσότερα

Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού βρέθηκε για πρώτη φορά χθες ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σταρ, μετά τη μεγάλη υποδοχή που του επιφύλασσαν οι Πειραιώτες και οι οπαδοί τους, πήγε στου Ρέντη, όπου μίλησε με τον Κάρλος Κορμπεράν και τους συνεργάτες του.

Ο 34χρονος άσος εξήγησε τι ατομικές προπονήσεις είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα και φυσικά γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες.

Η πρώτη εντύπωση που έδωσε ο Μαρσέλο ήταν πως πρόκειται για έναν ευχάριστο και χαλαρό τύπο, ο οποίος έχει διάθεση για πολλή δουλειά για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ ξεκίνησε με χαλαρή ατομική προπόνηση το πρωί, ενώ το απόγευμα έκανε διπλή επιπλέον προπόνηση για να επιτευχθεί ο στόχος που έχει θέσει και ο ίδιος.

Εκείνο που περιμένουν πολλοί είναι το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του ο Μαρσέλο. Όλα δείχνουν ότι η πρώτη επίσημη εμφάνισή του με τα ερυθρόλευκα θα γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες. Δηλαδή, δύσκολα θα παίξει ή θα ξεκινήσει σε αγώνα του Ολυμπιακού πριν από τη διακοπή του Σεπτεμβρίου, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τη δουλειά που θα κάνει ο ίδιος στις προπονήσεις, χωρίς κανένας να έχει διάθεση να πάρει ρίσκο και να πιέσει τον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x