Stoiximan Super League

Μασούρας: «Επόμενος στόχος το Κύπελλο»

Η σκληρή δουλειά αντάμειψε τον Ολυμπιακό, που σύμφωνα με τον Γιώργο Μασούρα «φορτσάρει» για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τίποτα λιγότερο εκτός από νίκες μέχρι τέλους αξίζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας, μετά το ντέρμπι «αιωνίων». Ο Έλληνας εξτρέμ των Πειραιωτών αναφέρθηκε επίσης στην σκληρή δουλειά, τους φιλάθλους αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας που αποτελεί τον επόμενο στόχο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Όταν ξεκινά το πρωτάθλημα δεν περιμένεις τέτοια έκβαση. Δουλέψαμε αρκετά και πήραμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε πρωταθλητές».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προηγήθηκε, αλλά είχαμε κατοχή μπάλας, μεγάλη κινητικότητα και υπομονή. Το χάρηκαν και οι φιλάθλοί μας απ’ έξω».

Για το Κύπελλο: «Εγώ βλέπω ότι αυτή η ομάδα δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από νίκες μέχρι τέλους. Ο επόμενος μας στόχος είναι το Κύπελλο Ελλάδας να το κατακτήσουμε και αυτό».

Για τους ατομικούς και ομαδικούς στόχους: «Όλα τα παιδιά έχουν και προσωπικούς στόχους και ατομικούς. Βλέπουμε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε».

Για αν περίμεναν ότι με τον Παναθηναϊκό θα πανηγύριζαν το πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι αν στην αρχή μας ρωτούσαν ποια θα ήταν η ιδανική ομάδα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αυτή θα ήταν ο Παναθηναϊκός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x