Stoiximan Super League

Θωμάς Μαύρος: Χάρισε το ασημένιο παπούτσι και τη φανέλα της Μικτής Κόσμου στο Μουσείο της ΑΕΚ!

Ο Θωμάς Μαύρος προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, προσφέροντας το ασημένιο παπούτσι, αλλά και τη φανέλα από την εμφάνισή του στη Μικτή Κόσμου στο Μουσείο Ιστορίας τη ΑΕΚ.

Σε μια σπουδαία κίνηση και μια τεράστια προσφορά προς την ΑΕΚ προχώρησε ο Θωμάς Μαύρος!

Ο θρύλος των «κιτρινόμαυρων» παρέδωσε στο Μουσείο Ιστορίας της «Ένωσης» το αργυρό παπούτσι που είχε κατακτήσει το 1979 όντας ο δεύτερος σκόρερ της Ευρώπης, όπως φυσικά και τη φανέλα με την οποία είχε αγωνιστεί στη Μικτή Κόσμου το 1984!

Μάλιστα, η παράδοση των δύο ανεκτίμητων ενθυμίων του Θωμά Μαύρου έγινε συμβολικά κάτω από τον πυλώνα της Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena, η οποία κοσμείται με τη φωτογραφία του.

«Όταν ο μεγάλος Θωμάς μπήκε και πάλι στον τόπο των θριάμβων του!

Εκεί όπου συμβολικά κάτω από τη φωτογραφία του σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου μας παρέδωσε για το Μουσείο της ΑΕΚ τα πιο σημαντικά ενθύμια μίας σπουδαίας καριέρας. Μία δωρεά που είχε γίνει εδώ και καιρό από τον κορυφαίο Έλληνα σκόρερ όλων των εποχών και ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Ανάμεσά τους το ευρωπαϊκό ασημένιο παπούτσι του 1979 και η φανέλα με την οποία αγωνίστηκε με τη Μικτή Κόσμου 22 Ιουλίου του 1984»,
ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Με τη σειρά του, ο μύθος της «Ένωσης» τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Όλα όσα κατακτήσαμε τα οφείλουμε στην ΑΕΚ και εκεί πρέπει να επιστρέψουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x