Άγνωστη είναι η ημερομηνία επιστροφής του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Ελλάδα, ώστε να προχωρήσουν τα επόμενα βήματα για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ωστόσο, η Live Sport αναφέρει πως υπήρξε μία «σημειολογική» κίνηση από πλευράς του Ταϊλανδού επιχειρηματία, από την πλευρά του οποίου βγαίνουν οι πληροφορίες με το… σταγονόμετρο.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα υποστηρίζει πως ο 63χρονος επιχειρηματίας επικοινώνησε με τους εν Ελλάδι συνεργάτες του και ζήτησε (μέσω δικηγόρων) να ξεκινήσει σταδιακά η συγκέντρωση των απαιτούμενων εγγράφων, προκειμένου να είναι έτοιμος προς κατάθεση ο φάκελος που θα υποβάλλει η Pan Asia στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εφόσον ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία της «πράσινης» ΠΑΕ.
Πρόθεση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είναι να έχουν τα πάντα έτοιμα οι συνεργάτες του και αν φτάσει το deal στο τέλος του, θα χρειαστούν επιπλέον 20-25 μέρες επιπλέον για να δοθεί το τυπικό «ok» από την ΕΕΑ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






