Stoiximan Super League

Μετά την απόφαση της Εφέσεων για το Κηφισιά-Βόλος το πρόγραμμα των playout

Η Super League θα περιμένει την απόφαση της Εφέσεων της ΕΠΟ για να επικυρώσει τη βαθμολογία στις θέσεις 7-14 και να βγάλει πρόγραμμα για τα playout.

Η εκκρεμοδικία στην υπόθεση για την τύχη του αγώνα Κηφισιά-Βόλος, όπως αναμενόταν δεν επέτρεψε να επικυρωθεί η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14 του πρωταθλήματος και να βγει πρόγραμμα για τα playout.

Πρωτόδικα το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League είχε κατακυρώσει στα χαρτιά με 3-0 υπέρ της Κηφισιάς το παιχνίδι κρίνοντας πως υπήρχε ρατσιστική χροιά στη λέξη «μαϊμού» με την οποία αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στον Ανδρέα Τέτει.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα συνεδριάσει εκτάκτως την Παρασκευή 8/3 στις 11.00 για να κλείσει οριστικά η υπόθεση και εν συνεχεία θα επικυρωθεί η βαθμολογία και θα βγει το πρόγραμμα των playout.

Στις προθέσεις της διοργανώτριας είναι να διεξαχθεί κανονικά αγωνιστική και στις 16/3 και να μην αναβληθεί όπως έγινε με την δεύτερη αγωνιστική των playoffs λόγω Εθνικής ομάδας. Άλλωστε, στις ομάδες αυτές δεν υπάρχουν διεθνείς παίκτες.

H ανακοίνωση της λίγκας:

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Δ.Σ. για την τυπική επικύρωση των θέσεων 7 έως και 14 της βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγων. περιόδου 2023 – 24, μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, σε σχέση με τον αγώνα "Κηφισιά-Βόλος", καθώς και για τον τυπικό ορισμό των αγώνων των Stoiximan Super League Playouts.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x