Stoiximan Super League

Μεταξάς: «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός, με πειράζει που ήμασταν με δέκα παίκτες στο 1-0»

Στη φάση του 1-0 του Παναθηναϊκού και στην απουσία του Περέα απ' αυτή, καθώς και στην καλύτερη εικόνα που έδειξαν οι «πράσινοι», στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς.

«Με πειράζει, γιατί είμαστε με δέκα παίκτες», τόνισε ο Ηρακλής Μεταξάς για τη φάση του 1-0 του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ και την απουσία του Περέα απ' αυτή.

Ταυτόχρονα, ο προπονητής της ομάδας της Ηπείρου υποστήριξε ότι το «τριφύλλι» ήταν καλύτερο.

Αναλυτικά, ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για:

-το ματς:
«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και από το πάθος που έδειξε η ομάδα μου, την άμυνα που κάναμε στο α' ημίχρονο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν χρειάζονταν τα νεύρα. Εκεί νομίζω χάσαμε λιγάκι τον έλεγχό μας. Ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια, εμείς ξέρουμε τις δυνάμεις μας και ποιοι είμαστε. Στη φάση του γκολ ακόμα με πειράζει, γιατί είμαστε με δέκα παίκτες. Το φάουλ έγινε από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί να μπει μέσα, έρχεται από εδώ πάλι δεν μπορεί να μπει μέσα, από εκεί δεν μπορεί, από εδώ δεν μπορεί πότε θα μπει μέσα ο παίκτης; Και μπαίνει το γκολ. Εμείς στις λίγες ευκαιρίες που είχαμε, ένα δοκάρι και δύο σέντρες από το πλάι, μας έλειπε κάτι για να μπει το γκολ κι έτσι χάσαμε».

-το εάν αποπροσανατολίστηκε η ομάδα του λόγω της φάσης του 1-0: «Έφαγε πολύ ξύλο ο Περέα και τρώει σε κάθε παιχνίδι. Εμείς που είμαστε κοντά στον αγωνιστικό χώρο το βλέπουμε. Δυστυχώς είναι δυνατό παιδί και το αφήνουν. Δεν είδα ακόμα τη φάση που έγινε στην περιοχή στο α' ημίχρονο, αλλά να ξέρετε ότι είναι ακόμα ματωμένος στο πόδι, δεν πέφτει με το τίποτα. Είναι δυνατό παιδί και καμιά φορά στέκεται και με το παραπάνω όρθιος. Αν ήταν άλλος θα έσπαγε τα πόδια του δέκα φορές. Νωρίτερα, όμως, στο ματς νομίζω ότι έπρεπε να έχουμε το πάθος, αλλά όχι τα νεύρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x