Stoiximan Super League

«Μια νίκη-εξάποντο»!

Ένα ματς που έπρεπε πάση θυσία να νικήσουν ήταν αυτό με την Βέροια για τον Εργοτέλη.Εκεί στάθηκαν τόσο ο Γιώργος Σαρρής,όσο και ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, σε δηλώσεις τους μετά το τέλος της αναμέτρησης

Ό,τι ακριβώς χρειαζόταν ήταν η νίκη με 2-0 επί της Βέροιας, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ,για την ομάδα του Εργοτέλη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Σαρρής, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του συμπαίκτη του, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος τόνισε πως πέτυχαν μια σπουδαία νίκη, αν και άργησαν ν’ ανεβάσουν την απόδοσή τους.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι δύο ποδοσφαιριστές:

Γιώργος Σαρρής:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Με τη Βέροια ήμασταν κοντά στη βαθμολογία και γι' αυτό αυτή η νίκη αξίζει έξι βαθμούς. Έπρεπε να κερδίσουμε για να δώσουμε συνέχεια απ' την προηγούμενη αγωνιστική. Στο πρώτο μέρος η μία ομάδα μάθαινε την άλλη γιατί κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Στην επανάληψη μπήκαμε δυνατά, πιέσαμε, κρατούσαμε την μπάλα και χτυπήσαμε στα κενά. Είναι πολύ δύσκολο με την κακή κριτική να είναι βαριά τα πόδια και κάποιες φάσεις δεν μετουσιώνονται σε γκολ. στα τελευταία παιχνίδια είμαστε τυχεροί».

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς:

«Δεν παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοσή μας και σκοράραμε και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Ο προπονητής μας είπε ότι είμαστε καλή ομάδα με ποιότητα και πως μπορούμε για τη νίκη. Παίξαμε με πάθος και πίεση και είναι μία πολύ σημαντική νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x