Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Μιλάει για Καβαλέιρο, βλέπει Άμπιλντγκααρ ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Αφού μίλησε για το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και τη δύσκολη επιλογή του Κορμπεράν για τον έναν ξένου που θα πρέπει να μείνει εκτός 20άδας και τη διαφαινόμενη διάθεσή του να μην κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στα τελευταία μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας μετέφερε τις πληροφορίες από την Αγγλία (και όχι από τον Ολυμπιακό) για δύο παίκτες.

Ο πρώτος είναι ο Πορτογάλος εξτρέμ, Ιβάν Καβαλέιρο, για τον οποίο φαίνεται όχι απλά να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός αλλά και να συζητάει με την Φούλαμ.

Ο δεύτερος είναι ο 26χρονος υψηλόσωμος Δανός αμυντικός μέσος της Ρούμπιν, Όλιβερ Άμπιλντγκααρ, που φέρεται να είναι στα «ραντάρ» των πρωταθλητών Ελλάδας και της Κρεμονέσε, ενώ είχε ακουστεί την προηγούμενη εβδομάδα και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τέλος, είπε ότι ο Παναγιώτης Ρέτσος περνάει από ιατρικά για να υπογράψει εντός της ημέρας το τριετές συμβόλαιό του και ο Μαντί Καμαρά είναι να πετάξει σήμερα για τη Ρώμη, προκειμένου να συνεχίσει στην ομάδα του Μουρίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x