Stoiximan Super League

Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ: «Μην παρασυρθούμε, συνεχίζουμε τη δουλειά»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσπάθησε να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες της ΑΕΚ μετά το 3-0 της πρεμιέρας επί του Ιωνικού.

Ταπεινότητα και δουλειά για συνεχή βελτίωση ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσπαθώντας να τους κρατήσει προσγειωμένους μετά το 3-0 επί του Ιωνικού στην πρεμιέρα της Super League. Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει καλά πως υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να διορθωθούν και ο εφησυχασμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός.

«Κάναμε μία σημαντική νίκη. Όμως εννοείται δεν πετύχαμε ακόμα απολύτως τίποτα. Δεν πρέπει να μας παρασύρει μία νίκη. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί, προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στην δουλειά που κάνουμε. Έχουμε ένα σχέδιο και θέλουμε να βγαίνει στο γήπεδο. Τα πολύ πιο δύσκολα είναι μπροστά μας», τόνισε στους ποδοσφαιριστές του μετά το ματς της Κυριακής.

Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό και από την Τετάρτη αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (18:15). Στο παιχνίδι αυτό θα είναι σε θέση να αγωνιστούν από την αρχή οι Σιμάνσκι, Γκαρσία και Τσούμπερ προσφέροντας έξτρα λύσεις στον προπονητή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x