Stoiximan Super League

Μπάγεβιτς: «Έχει ποιότητα η ΑΕΚ, νωρίς να μιλάμε για τίτλο»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σχολίασε τη νέα ΑΕΚ δείχνοντας αισιόδοξος με βάση την ποιότητα του ρόστερ, αλλά και προσγειωμένος.

Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ διαθέτει πολλή ποιότητα και είναι ικανή να διεκδικήσει φέτος πράγματα εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στη Live Sport. Πάντως ο Σερβοέλληνας που υπηρέτησε την «Ένωση» με επιτυχία ως παίκτης και προπονητής κρατά χαμηλά την μπάλα και τονίζει πως είναι νωρίς να γίνεται κουβέντα για πρωτάθλημα.

«Πάντα παρακολουθώ την ΑΕΚ, αλλά δεν θέλω να μιλάω πολύ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ και να ενθουσιαζόμαστε πολύ. Σίγουρα περιμένουμε και ακόμα καλύτερες μέρες για την ΑΕΚ», ανέφερε. «Η ομάδα θα είναι ακόμα πιο δυνατή και πιο καλή στην πορεία. Έδειξε ότι έχει ποιότητα. Οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και η αρχή του πρωταθλήματος, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλή και έχει πολλά να δώσει ακόμα. Πιστεύω ότι με τον χρόνο το μέλλον είναι δικό μας».

Για τους στόχους της ομάδας είπε: «Πάντα η ΑΕΚ πάει για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι πάντα ο στόχος της. Είναι όμως νωρίς να μιλήσουμε για τον τίτλο. Πραγματικά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι’ αυτά. Χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά. Αυτή την στιγμή πρέπει να μιλάμε γι’ αυτά τα πράγματα που πρέπει να κάνει η ομάδα για να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Όσο για την απόδοση του Στίβεν Τσούμπερ, απέφυγε να ξεχωρίσει κάποιον ποδοσφαιριστή από τους υπόλοιπους: «Δεν θέλω να μιλήσω ξεχωριστά για τους παίκτες. Δεν χρειάζεται να γίνει αυτό. Η ΑΕΚ ήταν συνολικά καλή με τον Ιωνικό και αυτό έχει σημασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x