Stoiximan Super League

Μήνου bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, θα γίνει καλό παιχνίδι»

Την πεποίθησή του ότι θα δούμε ένα ωραίο και επιθετικό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Αντώνης Μήνου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ένα ντέρμπι με καλό ρυθμό και ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό περιμένει ο Αντώνης Μήνου με τον νικητή όπως τόνισε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 να κερδίζει ένα σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας τόσο των «πρασίνων» όσο και της «Ένωσης» έκανε τη δική του ανάλυση για το ντέρμπι, ενώ έκανε αναδρομή στα ντέρμπι που συμμετείχε ο ίδιος.

«Το παιχνίδι σε σχέση με την παρουσία των δυο ομάδων είναι περίεργο. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλό διάστημα παρά τα προβλήματα στην αρχή της σεζόν. Έχει δεθεί παραπάνω τον τελευταίο καιρό. Η ΑΕΚ έκανε καλές μεταγραφές, ενισχύθηκε το σημαντικά το καλοκαίρι. Δεν είναι ομάδες που θα κλειστούν και θα παίξουν αμυντικά, οπότε περιμένω καλό παιχνίδι. Έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά οπότε θα γίνει καλό παιχνίδι.

Δεν υπάρχει βαθμολογική σκοπιμότητα καθώς είναι μακριά από την κορυφή και δεν κυνηγούν ουσιαστικά τον τίτλο. Πιο πολύ ψυχολογικό θα είναι το πλεονέκτημα που θα αποκτήσει ο νικητής.

Περιμένω η AEK θα έχει μια πρωτοβουλία με τον κόσμο στο πλευρό της. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει τους παίκτες να δημιουργήσει κινδύνους στις αντεπιθέσεις. Αν ενισχυθεί τον Ιανουάριο πιστεύω θα πάει πολύ καλύτερα»
, ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τα ντέρμπι που θυμάται και είχε αγωνιστεί με τις φανέλες και των δύο ομάδων.

«Το πρώτο μου ντέρμπι έτυχε να είναι το ντεμπούτο του Βαζέχα. Ο Βαζέχα ήταν ένας παίκτης που δεν τον ξέραμε όμως φάνηκε από νωρίς ότι θα κάνει καριέρα. Και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είναι κομμάτια μου. Είναι ο χαρακτήρας μου έτσι, δεν «πουλάω» οπαδιλίκι, αλλά όπου έπαιξα δέθηκα με τις ομάδες. Ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη μου μεγάλη ομάδα και είδα το πως λειτουργεί ένα μεγάλο κλαμπ.

Θυμάμαι και ένα ματς στη Φιλαδέλφεια που νικήσαμε με την ΑΕΚ 3-1 τον Παναθηναϊκό και βάλαμε τις βάσεις για το πρωτάθλημα. Με τον Παναθηναϊκό οι δύο ημιτελικοί».

Τέλος ερωτηθείς και για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό δήλωσε πως το βάθος στο ρόστερ του και η ταχύτητα στον τρόπο ανάπτυξής τον φέρνουν σε αυτή τη θέση.

«Ο Ολυμπιακός έχει πολλές και εναλλακτικές επιλογές στο ρόστερ. Έχει ταχύτητα στην σκέψη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού κάτι που θεωρώ πως δεν έχουν οι άλλες ομάδες. Τα γήπεδα έχουν βελτιωθεί από την εποχή μας. Τα πόδια μου έβγαζαν κάλους από τον αγωνιστικό χώρο μπροστά στην περιοχή και φορούσαμε δύο μπλούζες να μην χτυπήσουμε».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x