Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν αφορά μόνο το γόητρο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την ΑΕΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης.

Τους λόγους για τους οποίους η νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αποτελεί μονόδρομο για την ΑΕΚ εξήγησε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ έχει τον κόσμο στον πλευρό της και πάει σε ένα ντέρμπι δίχως αύριο, αφού ο Ολυμπιακός κέρδισε στο Ηράκλειο. Πέρα από το γόητρο που είναι το κλασικό ντέρμπι της Αθήνας, όπως είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό, θέλει και τους βαθμούς για να επιστρέψει στους 6 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Επίσης, ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που δείχνει σε γενικές γραμμές καλό πρόσωπο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Για αυτό το λόγο θέλει να πάρει μία νίκη ψυχολογίας η ΑΕΚ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο από το χθεσινό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, η οποία θέλει να αυξήσει παράλληλα τη βαθμολογική διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Έχει μεγάλη σημασία τι ενδεκάδα θα επιλέξει, αν και δύσκολα θα δούμε πολλές αλλαγές σε σχέση με τον ΠΑΣ και από τη στιγμή που υπήρξε εκτεταμένο ροτέισον με την Κηφισιά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x