Stoiximan Super League

Μήνυση της ΑΕΚ σε Τριτσώνη!

Στα χαρακώματα για να διεκδικήσει τις τελευταίες της ελπίδες βγήκε -κι επίσημα- η ΑΕΚ. Σε μήνυση εναντίον του Τριτσώνη (για παράβαση καθήκοντος) προχωρά η «Ένωση», που εξέδωσε και αιχμηρή ανακοίνωση.

Σε καθυστερημένη έστω αντίδραση για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής μετά τη διακοπή του αγώνα με τον Πανθρακικό προχώρησε η ΑΕΚ.

Παρόλο που η διοίκησή της τελεί υπό παραίτηση, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως η έκθεση της Αστυνομίας εκθέτει αυτούς «που θέλουν την πλήρη χειραγώγηση του ποδοσφαίρου».

Αφού τονίζει λοιπόν ότι «εκείνοι που υποκίνησαν το κακοπαιγμένο σίριαλ του ενδεχόμενου υποβιβασμού της ομάδας θα βρουν απέναντί τους ένα ολόκληρο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας», τονίζει πως «η ΑΕΚ θα προστατεύσει με κάθε μέσο την ιστορία της».

Σε αυτό το πλαίσιο δε -και μετά την ένσταση που κατέθεσε ενόψει της απολογίας της την Πέμπτη- η ΠΑΕ χρησιμοποιεί ένα ακόμα «όπλο» στην προσπάθεια να υποδειχθεί ότι υπαίτιος για την οριστική διακοπή του ματς ήταν ο διαιτητής Τριτσώνης.

Αποφάσισε, λοιπόν, να τον μηνύσει για «παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση εγγράφων», επικαλούμενη ανακρίβειες που υπέγραψε στο φύλλο αγώνα και οι οποίες θεωρεί ότι εύκολα μπορούν να καταρριφθούν στο δικαστήριο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Μετά και την έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πασιφανές και στον πλέον αδαή με τα του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι αυτό που έζησε την Κυριακή το βράδυ όλη η Ελλάδα, είναι απλά προϊόν αυτών που θέλουν την πλήρη χειραγώγηση του αθλήματος.

Επιθυμούν την ΑΕΚ απλό κομπάρσο και τις ομάδες εκτελεστικά όργανα του σχεδίου τους.

Ενημερώνουμε όλους αυτούς που υποκίνησαν, σχεδίασαν και εκτέλεσαν το κακοπαιγμένο σίριαλ του ενδεχόμενου υποβιβασμού της ομάδας μας, ότι θα βρεθούν απέναντι σε ένα ολόκληρο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό του υγιούς φίλαθλου κόσμου, που δεν τους ανέχεται.

Όσον αφορά τους 'γνωστούς' που θέλουν να χτίσουν την καριέρα τους βασιζόμενοι στην αδικία και στο διασυρμό του αθλήματος, ας ξέρουν ότι από την Κυριακή το βράδυ θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους.

Ας γνωρίζουν ότι η ΑΕΚ θα προστατεύσει με κάθε μέσο την Ιστορία της.

ΠΑΕ ΑΕΚ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x