Stoiximan Super League

Τα κατάφερε ο Δέλλας

Δεν πήγαν στράφι οι τιτάνιες προσπάθειες του Τραϊανού Δέλλα. Μετά από συνεχείς επαφές με τους παίκτες -κι έστω και με την παρουσία αστυνομίας- οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν από αύριο στις προπονήσεις

Με επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια του Τραϊανού Δέλλα να μαζέψει τα πρώτα κομμάτια της ΑΕΚ.

Οι συνεχείς επαφές του «Κολοσσού» (και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ) με τους τρομοκρατημένους παίκτες έφεραν αποτέλεσμα κι έτσι εκείνοι θα επιστρέψουν από αύριο στις προπονήσεις.

Έστω κι αν αυτό θα γίνει (κατόπιν και πάλι ενεργειών του προπονητή) υπό την παρουσία αστυνομικής δύναμης, ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε «παρατράγουδο».

Χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα λοιπόν αν θα υλοποιηθεί και η σκέψη για παραμονή των ποδοσφαιριστών στο ξενοδοχείο από την Τετάρτη, εκείνο που θεωρείται δεδομένο πλέον είναι ότι θα ξεκινήσουν κανονικά προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Εκεί όπου -ανεξάρτητα από την τύχη που θα έχει η εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα με τον Πανθρακικό την Πέμπτη και ανεξάρτητα από το αν η αγωνιστική θα διεξαχθεί τελικά την Κυριακή- η ΑΕΚ πρέπει να πάρει τη νίκη για να διατηρήσει τις οποιεσδήποτε ελπίδες της να σώσει την κατηγορία.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x