Stoiximan Super League

Μιριτέλο: «Μπορούμε να αντέξουμε στην πίεση και να μπούμε στην εξάδα»

Ο Χουάν Μιριτέλο έκρινε το παιχνίδι με τον Βόλο, δηλώνοντας πως άπαντες στον Αστέρα πιστεύουν στην ομάδα.

Με γκολ του Μιριτέλο στο 90’ , ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μια επαγγελματική νίκη λυγίζοντας με 1-0 τον Βόλο που είχε την ευκαιρία της χρονιάς στο… μηδέν και εδραιώνεται την εξάδα.

Ο Αργεντινός στράικερ, ο οποίος για τέταρτο σερί ματς βρήκε δίχτυα και έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα, δήλωσε μετά το ματς πως οι Αρκάδες πιστεύουν στην ομάδα τους και στο τέλος θα καταφέρουν τον στόχο τους.

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στις συνθήκες του αγώνα, η αντίπαλη ομάδα μας δημιούργησε αρκετές δυσκολίες. Μέχρι το τέλος πιστεύαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι, προσαρμοστήκαμε, ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού και στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για τη μάχη της έκτης θέσης: «Πράγματι υπάρχει πίεση που και οι ίδιοι βάζουμε στους εαυτούς μας, ώστε να παραμείνουμε στην έκτη θέση. Να μην ξεχνάμε ότι παίζει και ο αντίπαλος και σήμερα αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που μας έβαλε πολύ δύσκολα. Νιώθουμε καλά, νιώθουμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα και μπορούμε να αντέξουμε στην πίεση και τη μάχη για την έκτη θέση».

Για τις προσωπικές του επιδόσεις:
«Δεν μπορώ να έχω ένα συγκεκριμένο ταβάνι, βάζω πάνω από όλα την ομάδα, έχω πολύ καλούς συμπαίκτες και σε αυτούς οφείλω ότι έχω πετύχει μέχρι τώρα, είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x