Stoiximan Super League

Mίτσελ: «Δείξαμε τι ικανότητες έχουμε αν παίζουμε όπως πρέπει»

Ο Μίτσελ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και το εμφατικό 5-0, αναφερόμενος στην ταχύτητα που θέλει να βλέπει από την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός σε μία από τις καλύτερές του εμφανίσεις στη σεζόν νίκησε πολύ εύκολα τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 5-0, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ισοπαλία στα Γιάννενα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να παίζουν με ρυθμό και ταχύτητα, είχαν πολλούς πρωταγωνιστές, και είδαν ακόμη και τους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή να γίνονται παράγοντες του παιχνιδιού.

Σε αυτά τα στοιχεία αναφέρθηκε και ο Μίτσελ, τεχνικός των Πειραιωτών, που δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, τονίζοντας πως τέτοιου είδους εμφανίσεις είναι αυτές που θέλει να βλέπει.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δείξαμε τις ικανότητες που έχει η ομάδα αν παίζει για όλα τα 90 λεπτά όπως πρέπει. Πρέπει να παίζουμε με αυτήν την ταχύτητα, για να έχουμε αποτελέσματα, αν κατεβάζουμε για λίγα λεπτά την ταχύτητά μας κατεβάζουμε και την ποιότητά μας. Παίξαμε σε όλο το παιχνίδι με τον ρυθμό που θέλαμε, και σε αυτό μας βοήθησαν οι αλλαγές για να διατηρήσουμε το υψηλό μας επίπεδο, από τις πέντε αλλαγές οι τρεις έβαλαν γκολ», δήλωσε αναλυτικά ο Ισπανός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x