Stoiximan Super League

«Φέρνει για βοηθό του τον γιο του ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό»

Δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει γνωστό το επιτελείο που θα έχει μαζί του ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Ανάμεσά τους και ο γιος του, Αντριάν.

Το επιτελείο που θα φέρει μαζί του στον Ολυμπιακό κατά την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία ο Μίτσελ, κάνει γνωστό δημοσίευμα από την Ισπανία.

Ανάμεσα σε αυτούς, σύμφωνα με το «Migrantes de Balon», θα είναι και ο γιος του, Αντριάν. Στα 34 του, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Αγωνιζόταν, όπως και ο πατέρας του, ως χαφ, με τελευταία του ομάδα να είναι η Φουενλαμπράδα. Έχει περάσει και από Σαραγόσα, Μάλαγα, Εϊμπάρ, Έλτσε, Βαγιεκάνο, Χετάφε, Θέλτα, ενώ ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομών της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Αντριάν Γκονζάλεθ φαίνεται πως θα είναι εκ των βοηθών του, όπως και ο Χουάν Κάρλος Μπαντιά, τον οποίο είχε στο πλάι του τόσο στη Χετάφε, όσο και στη Μαρσέιγ. Τέλος, ο Κίκε Σανθ θα είναι ο γυμναστής φυσικής κατάστασης που θα φέρει μαζί του ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Ο Σανθ ήταν μαζί με τον Όσκαρ Γκαρθία στον Ολυμπιακό, ενώ έχει περάσει από Χετάφε, Θέλτα, Πούμας, Σεντ Ετιέν, Ζάλτσμπουργκ, Κάντσια, Χέρκουλες, Τενερίφη, Σανταντέρ, Χέρκουελς και Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x