Stoiximan Super League

Μίτσελ: «Μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ, επενδύουμε στους Έλληνες παίκτες, πάμε για σκληρή μάχη με ΑΕΚ»

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό έμεινε ο Μίτσελ, αλλά όχι και από το 0-1. Τι είπε για τον Ανδρούτσο.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 1-0 του Λεβαδειακού εκτός έδρας και ο Μίτσελ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των Πειραιωτών, αλλά κυρίως στο πρώτο μέρος.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, μίλησε για τη νίκη και αν ήταν φτωχό το σκορ βάσει απόδοσης: «Μείναμε μόνο στο 1-0. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Νικήσαμε δίκαια, πήραμε καλό αποτέλεσμα, ίσως λίγο μικρό».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το γκολ του Ανδρούτσου και την απόδοσή του, απάντησε: «Ο Ανδρούτσος σήμερα μας βοήθησε πάρα πολύ, στάθηκε πολύ καλά, προπονείται καλά με την ομάδα Β’. Δουλεύει καλά, πιστεύουμε σε εκείνον. Είχαμε 6 Έλληνες στην ενδεκάδα μας και αυτό δείχνει πως πιστεύουμε πολύ και επενδύουμε στους Έλληνες».

Σε ό,τι αφορά τη στήριξη από τον κόσμο, τόνισε: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι πάλι μαζί μας και μας υποστηρίζουν. Ξέρουμε πως μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε. Για την Κυριακή προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο, είναι μια σκληρή μάχη που θέλουμε να νικήσουμε και μαζί τους θα είναι πιο εύκολο».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Μας έδωσε χαρά αυτή η νίκη, καθώς πήραμε τους τρεις βαθμούς σε ένα ματς το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυναμικά, κάναμε αρκετές ευκαιρίες και πιστεύω πως το σκορ είναι μικρό θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο με τις ευκαιρίες που είχαμε. Είχαμε λίγο το άγχος στην αρχή του αγώνα γιατί την Κυριακή κάναμε μία καλή εμφάνιση και δεν θέλαμε να κάνουμε βήματα προς τα πίσω, θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, παρά τη βαθμολογική μας διαφορά με τον αντίπαλο έπρεπε να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση.

Ευχαριστώ, λοιπόν, τους παίκτες μου γιατί κατάλαβαν την ανάγκη της κατάκτησης των τριών βαθμών και έκαναν τα πάντα για να τους κατακτήσουν, σκόραραν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και έτσι κερδίσαμε το παιχνίδι. Επίσης ευχαριστούμε τον κόσμο γιατί ήταν και πάλι “παρών” και αυτό δείχνει την πίστη τους ότι έχουμε πιθανότητες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x