Stoiximan Super League

Μπακογιάννης: «Το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας ο Βοτανικός, μπουλντόζες το φθινόπωρο»

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για άλλη μια φορά για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως όταν ολοκληρωθεί θα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα και πρόσθεσε ότι το φθινόπωρο μπαίνουν μπουλντόζες!

Στο πρότζεκτ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό αναφέρθηκε για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του OPEN και φυσικά ρωτήθηκε για τη Διπλή Ανάπλαση και το νέο «σπίτι» του «τριφυλλιού», τονίζοντας πως όταν ολοκληρωθεί «θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα», ενώ πρόσθεσε ότι το φθινόπωρο μπαίνουν μπουλντόζες!

Αναλυτικά είπε:

«Θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, μέσα στο χρόνο θα μπουν οι μπουλντόζες. Το χρονοδιάγραμμά μας είναι να έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο το 2026, αυτήν τη στιγμή δεν βλέπω κάτι να μας καθυστερήσει.

Δεν επηρεάζεται από τίποτα, τα χρήματα είναι διασφαλισμένα, οι μελέτες είναι ώριμες, το έργο θα δημοπρατηθεί άμεσα και προχωράμε.

Όταν ολοκληρωθεί το γήπεδο στον Βοτανικό, η Αρένα, τότε κατεδαφίζουμε τη Λεωφόρο και αποκτάμε 11 στρέμματα πάρκου, έναν νέο πνεύμονα σε μια περιοχή, που έχει πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη, αφού είναι πυκνοκατοικημένη και πυκνοδομημένη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x