Stoiximan Super League

Μπέος: «Δεν αμφισβήτησα ποτέ τη νομική ικανότητα του Κούγια παρά τις διαφορές μας»-Μετά την τρίτη η απόφαση

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για την επιλογή του Αλέξη Κούγια ως νομικό του εκπρόσωπο παρά τις προσωπικές διαφορές που είχαν στο παρελθόν. Προθεσμία για υπομνήματα ως την Τρίτη, αργεί η απόφαση για Βόλο.

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ανδρέα Τετέι για την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από τον Αχιλλέα Μπέο. Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τρίτη για την κατάθεση του υπομνήματος, με την απόφαση για την τύχη της έφεσης να αναμένεται να γνωστοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και σίγουρα μετά την Τρίτη. Συνεπώς αργεί να ξεκαθαρίσει αν θα διατηρηθεί η πρωτόδικη απόφαση που κατακυρώνει τον αγώνα με τον Βόλο στην Κηφισιά με 3-0.

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στην επιλογή του να τον εκπροσωπήσει στο δικαστήριο ο γνωστός ποινικολόγος (και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός), παρότι οι δυο τους είχαν έντονες διαφορές στο παρελθόν. «Ο κύριος Κούγιας σήμερα υπερασπίζεται την ΠΑΕ Βόλος. Δεν αμφισβήτησα ποτέ τη νομική του ικανότητα λόγω των διαφορών που έχουμε. Οι διαφορές υπάρχουν και μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν. Όσον αφορά την νομική του ικανότητα ως δικηγόρος ποτέ δεν τον αμφισβήτησα και σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα επιλέγεις τους καλύτερους. Μαζί με τον κύριο Γρηγορίου και τον κύριο Σινέλη νομίζω πως έκαναν μια τρομερή δουλειά», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x