Stoiximan Super League

Μπερνάρ στο sport-fm.gr: «Δύο τελικοί με την Ντνίπρο - Σημαντικό να βελτιώνουμε τα λάθη μας»

Διαβάστε όσα δήλωσε στο sport-fm.gr ο Μπερνάρ, μετά τη «φιλική» ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ράγιο Βαγιεκάνο η οποία αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε ενόψει των κρίσιμων ματς με τη Ντνίπρο.

Σε ένα ζεστό βράδυ στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έδωσε την πρόβα τζενεράλε μπροστά στο κοινό του ενόψει των δύο κρίσιμων αναμετρήσεων με τη Ντνίπρο για τoν δεύτερο γύρο των προκριματικών του UEFA Champions League.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 1-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας τους, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα και να ρίχνει στο γήπεδο την ενδεκάδα η οποία πιθανότατα θα παραταχθεί και στις 25 Ιουλίου στο Κόζιτσε της Σλοβακίας απέναντι στον ουκρανικό σύλλογο.

Ο Σέρβος τεχνικός χρησιμοποίησε ξανά, όπως συνήθιζε να κάνει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όλους τους διαθέσιμους μαχητές του, με τον Τόνι Βιλένα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του περνώντας στο ματς ως αλλαγή, ενώ στην αρχική ενδεκάδα βρέθηκαν ο Φίλιπ Τζούριτσιτς και ο Μπερνάρ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να συνυπάρχουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από την πρώτη τους κοινή, δεκαπεντάλεπτη, παρουσία στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 στην Αυστρία.

Ο Βραζιλιάνος, λίγα λεπτά μετά τη «φιλική» ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο μίλησε στο sport-fm.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου, για το αποτέλεσμα του ματς, για τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τα φιλικά αλλά και τα στοιχεία εκείνα που θα πρέπει να διορθώσουν οι «πράσινοι» για τους επικείμενους... τελικούς με τη Ντνίπρο.

Μπερνάρ: Οι δηλώσεις στο sport-fm.gr

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερνάρ στο sport-fm.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου:

Για το τελευταίο φιλικό με τη Ράγιο και το τι μπορούμε να περιμένουμε απέναντι στην Ντνίπρο:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Στα πρώτα 45 λεπτά δεν παίξαμε πολύ καλά, όπως και εγώ προσωπικά, δεν ήμουν καλός, έχανα πολλές φορές την μπάλα. Η ομάδα σίγουρα μπορεί να δώσει περισσότερα απ’ ότι έδωσε.

Γνωρίζουμε ότι σε μια εβδομάδα έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα, που θα είναι ο πρώτος της σεζόν. Θα είναι ένας «τελικός» για εμάς και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί είναι 180 κρίσιμα λεπτά και θα δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς»
.

Τι χρειάζεται να βελτιώσετε για το πρώτο ματς;
«Έχουμε έναν νέο τρόπο παιχνιδιού τον οποίο μαθαίνουμε και χρειάζεται να εξασκηθούμε πάνω σε αυτό και να παίξουμε μερικά παιχνίδια. Ωστόσο ο προπονητής το γνωρίζει καλύτερα από όλους αυτό. Ξέρει ότι είναι σημαντικό να προπονούμαστε σκληρά. Πιστεύω ότι ο καθένας ξέρει τι πρέπει να βελτιώσει και ειδικότερα εγώ για τον εαυτό μου.

Όταν γυρίζω σπίτι σκέφτομαι τα λάθη που έκανα και προσπαθώ να τα βελτιώσω και να τα κάνω καλύτερα την επόμενη φορά. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Να αντιλαμβανόμαστε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε την επόμενη φορά»
.

Βοηθούν τα φιλικά ώστε να βγαίνουν συμπεράσματα αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού και τα υπόλοιπα ματς;
«Φυσικά, είναι πολύ σημαντικά. Είναι προετοιμασία για τη σεζόν και πρέπει να τα παίρνουμε σοβαρά. Ξέρουμε ότι δεν έχουν την ίδια αίσθηση και ότι δεν είναι το ίδιο όταν παίζουμε αγώνες πρωταθλήματος, ή γενικότερα ματς που δίνουν τρεις πόντους. Όμως είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x