Stoiximan Super League

Μπήκε φωτιά στην ουρά, «σκοτωμός» για την παραμονή!

Ένας μικρός χαμός γίνεται πλέον στη μάχη για τη σωτηρία στη Σούπερ Λίγκα! Τα σημερινά αποτελέσματα έβαλαν φωτιά στην ουρά κι έφεραν αλλαγές πιθανοτήτων. Όλα τα δεδομένα και το πρόγραμμα των μονομάχων.

Το δικό της δραματικό… Survivor θα ζήσει για τη μάχη της σωτηρίας η Σούπερ Λίγκα.

Μετά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής όχι μόνο μπήκε φωτιά στην ουρά, αλλά μεταβλήθηκαν δραματικά πλέον οι ισορροπίες.

Από ‘κει λοιπόν που ο Ηρακλής έμοιαζε καταδικασμένος (και ακόμα πιο στριμωγμένος από τις τιμωρίες) κατάφερε να αποτινάξει τον τίτλο του φαβορί για να υποβιβασθεί. Ή μάλλον κατάφερε να τον παραδώσει στον Λεβαδειακό!

Εφόσον τελικά του επιστραφούν οι τρεις πόντοι από την υπόθεση Μπουκουβάλα, η μεγάλη νίκη του «Γηραιού» με 1-0 θα τον φέρει ισόβαθμο των Βοιωτών στους 22 πόντους. Και θα τους στριμώξει πλέον για τα καλά. Γιατί ευνοούνται μεν από την ισοβαθμία (σ.σ. στον πρώτο γύρο είχαν επικρατήσει 3-0) ωστόσο έχουν πολύ δυσκολότερο έργο στις εναπομείνασες αγωνιστικές, υποδεχομένοι Ολυμπιακό και ΑΕΚ και τελειώνοντας στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Την ίδια ώρα ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τεράστια ανάσα με το εντυπωσιακό 4-1 στη Λάρισα και παράλληλα έβαλε ξανά σε μπελάδες τους «βυσσινί». Διότι ενώ οι Αρκάδες απέκτησαν μαξιλαράκι τεσσάρων πόντων (έχοντας μάλιστα δυο από τα τρία τελευταία παιχνίδια στην έδρα τους), η ΑΕΛ θα έχει πολύ δυσκολότερο έργο στην προσπάθεια να υπερασπιστεί το χάντικαπ δυο πόντων από την επικίνδυνη ζώνη: Παίζοντας σε Περιστέρι και Λεωφόρο (με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό αντίστοιχα) και φιλοξενώντας ενδιάμεσα την Ξάνθη, που κυνηγάει τα πλέι οφ.

Κι όλα αυτά την ώρα που ακόμα κι η Βέροια θεωρεί ότι διατηρεί τις δικές της ελπίδες. Γιατί εφόσον ευσταθεί ο ισχυρισμός της ομάδας της Ημαθίας πως ο φάκελος της αδειοδότησης της επεστράφη για συμπληρώσεις (και όχι οι πληροφορίες που τη θέλουν να μην έχει καταθέσει καν φάκελο) το σημερινό 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα την κρατά επίσης ζωντανή.


Η βαθμολογία της ουράς

Αστέρας Τρίπολης 26
ΑΕΛ 24
Λεβαδειακός 22
Ηρακλής 19
Βέροια 19

*Εκκρεμεί η επιστροφή των τριών πόντων στον Ηρακλή για την υπόθεση Μπουκουβάλα


Το πρόγραμμα των ομάδων που παλεύουν για τη σωτηρία

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ξάνθη
Βέροια *
Ηρακλής

ΑΕΛ

Ατρόμητος *
Ξάνθη
Παναθηναϊκός *

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός
ΑΕΚ
Πανιώνιος *

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΑΣ Γιάννινα *
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης *

ΒΕΡΟΙΑ

Παναιτωλικός *
Αστέρας Τρίπολης
Ξάνθη *

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x