Θετικά σημάδια για Μπλάνκο στον Παναθηναϊκό. Τα ρεπορτάζ στη Λατινική Αμερική δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του 27χρονου άσου, ο οποίος απασχολεί τους «πράσινους». Η υπόθεση δεν είναι απλή, παρότι το συμβόλαιό του με την Ιντεπεντιέντε λήγει τέλος του μήνα. Καμία μεταγραφική υπόθεση, η οποία έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη Ήπειρο δεν είναι απλή και το ίδιο ισχύει και για τον Μπλάνκο, καθώς οι εκπρόσωποί του έχουν τα δικαιώματά του.

Η Ατλέτικο Μινέιρο έδειχνε μέχρι πρόσφατα να βρίσκεται στο… κάδρο, αλλά ο Μπέτο Γκέρα, έγραψε: «Οι πληροφορίες που έχω είναι πως η Ατλέτικο αξιολόγησε τον παίκτη, αλλά τελικά δεν ενδιαφέρεται».



Επιπλέον, φιλοξενείται ρεπορτάζ στο TyC Sports: «Το να ανανεώσει το συμβόλαιό του ήταν προτεραιότητα της Ιντεπεντιέντε, όμως ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση και ενημέρωσε τους διοικούντες πως οι προθέσεις του είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη στο καλύτερο σενάριο γι’ αυτόν». Ακόμη, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται: «Αν και υπάρχει ενδιαφέρον, δεν έχει γίνει πρόταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x