Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Καθοριστικές ώρες για Βέλεθ

Κατά τη διάρκεια της ημέρας ή το αργότερο αύριο θα γίνει γνωστό αν η Αλ Φατέχ επιστρέψει με νέα πρόταση για τον Φραν Βέλεθ.

Καθοριστικές ή και κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι επόμενες ώρες για το θέμα του Φραν Βέλεθ στον Παναθηναϊκό. Ο ατζέντης του Ισπανού στόπερ, όπως έχουμε αναφέρει, είναι αυτός που έχει αναλάβει την υπόθεση για τον πελάτη του σχετικά με την Αλ Φατέχ. Το deadline για ενδεχόμενη νέα πρόταση ολοκληρώνεται και σήμερα ή το αργότερο αύριο η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει.

Τα δεδομένα είναι απλά: Οι πράσινοι έχουν απορρίψει τις 200.000 ευρώ και μένει να δούμε αν θα επανέλθει η Αλ Φατέχ με νέα πολύ βελτιωμένη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή. Αν αυτό συμβεί, τότε το «τριφύλλι» θα βάλει κάτω όλα τα δεδομένα. Φυσικά, για να πουληθεί ο Βέλεθ θα πρέπει η νέα προσφορά από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να είναι κοντά στα «θέλω» των «πράσινων».

Από χθες υπήρχε μια έντονη φημολογία ότι η Αλ Φατέχ μπορεί να ανεβάσει κατά πολύ την πρότασή της, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για το αν θα συμβεί αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x