Stoiximan Super League

Μπόλονι: «Απογοητευτική η αποβολή του Μαουρίσιο, να παραμείνουμε συμπαγείς»

Στα νέα δεδομένα που επέφερε η αποβολή του Μαουρίσιο στην εξέλιξη του Παναθηναϊκός-Άρης στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι.

Απογοητευτική χαρακτήρισε την αποβολή του Μαουρίσιο (52'), μετά τη λήξη του Παναθηναϊκός-Άρης (1-2) ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» στάθηκε στα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στο ματς, ενώ υπογράμμισε ότι ήταν δύσκολο για την ομάδα του να αποδεχτεί ότι σφυρίχτηκε εις βάρος της πέναλτι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, έστω κι αν αυτό δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Ενώ, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παραμείνει συμπαγής.

Αναλυτικά, ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για:

-το αν του χάλασε τα σχέδια η αποβολή: «Η αποβολή ενός παίκτη, όπως ο Μαουρίσιο είναι πάντα απογοητευτικό πράγμα. Έσπασε τη λίγη ισορροπία που είχαμε καταφέρει να έχουμε. Ήταν ένας αγώνας που πολλά πράγματα γυρνούσαν εις βάρος μας. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα, ιδιαίτερα στην κατοχή της μπάλας. Από την άλλη μεριά, μας ήταν δύσκολο να αποδεχτούμε ότι σφυρίχτηκε εις βάρος μας πέναλτι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, έστω κι αν αυτό αποκρούστηκε από το δοκάρι. Μετά είχαμε την αποβολή, αλλά και πέρα από αυτή είχαμε μια κατάσταση, όπου οι αντίπαλοι πήραν την μπάλα και πήγαν στο τέρμα μας. Όλα αυτά ήταν εις βάρος μας. Υπάρχουν και τέτοιες μέρες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνουμε συμπαγείς, δυνατοί και ισχυροί για να μπορέσουμε να αντικαταστήσουμε τέτοιες αντίξοες μέρες και σήμερα τα πράγματα όντως δεν μας βγήκαν».

-το αν δυσκολεύουν τα πράγματα για την Ευρώπη: «Ενδεχομένως τα πράγματα να γίνονται λίγο πιο δύσκολα, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που πάντα απέφευγα να συζητήσω. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Μην ξεχνάμε ότι τώρα παίζουμε σε ένα δεύτερο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x