Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει τα ντέρμπι φέτος, αλλά δεν τα χάνει κιόλας»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν προβλέπεται να έχουμε κάτι την τελευταία στιγμή. Αν γίνει κάτι με παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, είναι κάτι που φοβάσαι. Έχει τον Χάμες, τον Γκάρι και τον Ρέτσο, που αποτελούν ξεχωριστές μονάδες. Θα περίμεναν ο Μίτσελ και η ομάδα να πήγαιναν υπό καλύτερες συνθήκες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, βγήκαν εκτός ο Εμβιλά και ο Παπασταθόπουλος που είναι νοκ άουτ, επειδή δεν εξέτισε την ποινή στο Κύπελλο με την ΑΕΚ. Ο Χάμες είναι πάρα πολύ δύσκολο να πούμε ότι θα παίξει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Ρέτσος είναι και εκείνος έναν μήνα εκτός δράσης, ο Γκάρι είναι εκτός για 3 εβδομάδες», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Σημασία, όμως, έχουν εκείνοι που παίζουν και όχι εκείνοι που δεν παίζουν. Ο Ολυμπιακός θα το χτυπήσει πολύ δυνατά αυτό το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία παίζει στο γήπεδό της και έχει δείξει πως είναι μία πραγματικά καλή ομάδα. Το αποτέλεσμα είναι δύσκολο να το προδικάσουμε, όμως εκτιμώ πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την καλή αντίδραση που έχει στα προηγούμενα ματς και μπορεί να μην κερδίζει, αλλά δεν χάνει εύκολα ντέρμπι τη φετινή σεζόν. Και τα τέσσερα τελευταία του στο πρωτάθλημα, δύο με Παναθηναϊκό και δύο με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν λήξει ισόπαλα! Όλα κάτω από περίπου βαθμολογικές συνθήκες με τις τωρινές. Να δούμε αν γίνει πάλι το ίδιο, ή αν ο Ολυμπιακός το γυρίσει στις νίκες, ή δυστυχώς χάσει όπως το πρώτο του φετινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x