Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Έκπληξη θα ήταν ο… Χάμες από τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ»

Τα πλάνα του Μίτσελ για τη «μάχη» του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της «μάχης» με την ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Σταυρόπουλου.

«Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και άλλες φορές ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά τα αποτελέσματα στο ντέρμπι δεν ήρθαν», σχολίασε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών.

Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Μπα, Ρέαμπτσιουκ (Ραμόν), Σαμασέκου, Χουάνγκ, Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας ή Κανός και Μπακαμπού θα είναι εκτός απροόπτου η βασική ενδεκάδα. «Δύσκολα βλέπουμε κάποια έκπληξη. Θα ήταν έκπληξη αν ξεκινούσε ο Χάμες, αλλά… Χάμες είναι αυτός», είπε σχετικά.

«Ο Ολυμπιακός θα θέλει να μπει αυτήν φορά καλά. Όχι όπως μπήκε τις προάλλες. Αυτήν τη φορά οι περισσότεροι παίκτες έχουν πάρει την… κρυάδα. Πρέπει να δείξουν κότσια ώστε να επιβιώσει ο Ολυμπιακός στη μάχη για τις δύο πρώτες θέσεις. Αλλιώς θα περιοριστεί στο κυνήγι για την 3η θέση και στις μαθηματικές ελπίδες για τις πρώτες δύο θέσεις», σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x