Stoiximan Super League

Μπράτσος: «Η ψυχή μου ακόμα κλαίει για την τραγωδία των Τεμπών»

Ο Κώστας Μπράτσος αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών, αλλά και στη μεγάλη νίκη του Βόλου επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο πανηγύρισε ο Βόλος στα Γιάννενα, επικρατώντας δύσκολα 1-0 του ΠΑΣ, χάρη στο τέρμα του Στάθη Τάχατου στο 83ο λεπτό.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, μίλησε στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τραγωδία των Τεμπών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου:

«Ο Βόλος ποτέ δεν πηγαίνει για την ισοπαλία, πάντα σε κάθε παιχνίδι ο στόχος μας είναι η νίκη. Κάποιες φορές όμως, ο αντίπαλος είναι καλύτερος και αναγκαστικά πρέπει να αντιδράσουμε αμυντικά. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο όμως, ισορροπήσαμε και σε μία ευκαιρία που μας δόθηκε σκοράραμε. Έτσι γίνεται, όταν ο αντίπαλος έχει την κατοχή και εσύ προσπαθείς να κλέψεις, αυτό μας έτυχε σήμερα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη σημερινή νίκη. Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Βόλου για την είσοδο στα play off και θέλω να μείνω εδώ λόγο του τραγικού δυστυχήματος. Η ψυχή μου ακόμα κλαίει όπως πιστεύω και όλου του ελληνικού λαού και προς σεβασμό και ένδειξη συλλυπητηρίων, θα ήθελα να μείνω εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x