Stoiximan Super League

Μπράτσος: «Έδωσα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό μου στον Γιοβάνοβιτς»

Εμφανώς απογοητευμένος ο Κώστας Μπράτσος μετά την ήττα του Βόλου από τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ωστόσο τον θαυμασμό του προς τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Παναθηναϊκός... σάρωσε με 5-1 τον Βόλο και προφανώς απογοήτευσε τον προπονητή των ηττημένων, Κώστα Μπράτσο, που δήλωσε μετά το ματς ότι η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη της. Δεν παρέλειψε δε, να αποθεώσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική ομάδα και το γνωρίζαμε. Πληρώσαμε τα λάθη μας και κάποιες αδράνειες που είχαμε.

Οι γραμμές μας άνοιξαν από την αυτοπεποίθηση που είχαμε για να πάρουμε κάτι από το ματς και το πληρώσαμε. Είναι οι ίδιοι παίκτες που μας έφτασαν εδώ και είχαμε κάνει αυτό το σερί. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς.

Είχαμε κάποιες ευκαιρίες με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και αν το ματς γινόταν 2-1 τότε ο Παναθηναϊκός θα άλλαζε συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα αντί να γίνει το 2-1, έγινε το 3-0 για τον Παναθηναϊκό και τελείωσε.

Έδωσα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό μου στον Γιοβάνοβιτς».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x