Τόπο στα νιάτα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή του τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
Ο Χρήστος Κόντης συμπεριέλαβε στην αποστολή έντεκα παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου (μαζί με τον Φορτούνη), ενώ ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας που θα ξεκινήσει σήμερα είναι τα 22,5 χρόνια.
Ο υπηρεσιακός προπονητής αποφάσισε να αφήσει εκτός εκείνους που δεν υπολογίζονται και κάποιους άλλους να μην τους ταλαιπωρήσει με ένα ταξίδι στην Ήπειρο.
Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Χουτεσιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ιγκόρ Σίλβα, Σισέ, Νικολάου και Χατζισαφί.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ταχτσίδης και ο Ανδρούτσος, με τον Τζούρτζεβιτς και τον Βρουσάι στα πλάγια. Επιτελικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή θα είναι ο Ανσαριφάρντ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






