Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Και ΑΕΚ και Φιορεντίνα βλέπουν σήμερα στον Ολυμπιακό»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού όσον αφορά τις επαφές του Αντόνιο Κορδόν για τον επόμενο προπονητή μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε ότι η αποψινή βραδιά είναι δύσκολη για τους Πειραιώτες, γιατί θα πρέπει να παρακολουθούν και να ασχολούνται με έναν τελικό που δεν συμμετέχουν οι ίδιοι, αυτόν για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Είναι γνωστό ότι σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Europa League και τόνισε ότι αν πάει καλά το παιχνίδι, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στη συνέχεια το μυαλό τους και στον αντίστοιχο τελικό Ίντερ-Φιορεντίνα για το Κύπελλο Ιταλίας.

Εκεί θέλουν νίκη των «βιόλα», γιατί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και σε περίπτωση που η ιταλική ομάδα πάρει το Conference απέναντι στη Γουέστ Χαμ, τότε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Europa League, δεν θα παίξει προκριματικά και πάει απευθείας στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης (στα μέσα Αυγούστου). Αυτό στην ουσία σημαίνει πως ακόμα και αν αποκλειστεί στα πλέι οφ του Europa League, θα συνεχίσει η ομάδα στους ομίλους του Conference.

Τέλος υπενθύμισε ότι αν ο τελικός στον Βόλο δεν πάει καλά για τον Ολυμπιακό, τότε θα υποχρεωθεί κατά πάσα πιθανότητα να ξεκινήσει τα προκριματικά από τέλη Ιουλίου, και θα πρέπει να παίζει μέχρι τέλη Αυγούστου, δηλαδή 6 συνεχόμενες Πέμπτες, για να φτάσει στους ομίλους του Conference.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x