Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Αυτή την ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα έβαζα στη Φιλαδέλφεια»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα με τα οποία θα κατέβουν στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ένα ντέρμπι που όπως εξήγησε μπορεί να είναι καθοριστικό.

Ο Εμβιλά κανονικά δεν μπορεί να παίξει, ο Χάμες αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και μάξιμουμ με 4 προπονήσεις λογικά θα είναι για τον πάγκο, ο Σαμασέκου έχει ενοχλήσεις και μέσα από τις προπονήσεις θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος (που μοιάζει το πιο πιθανό), ο Γκάρι προσπαθεί να προλάβει να μπει στην αποστολή (κάτι που δεν είναι εύκολο) και ο Ρέτσος εκτός απροόπτου θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ, με τον Παπασταθόπουλο να είναι τιμωρημένος και τον Ροντινέι να επιστρέφει.

Και κατέληξε στην αναφορά του για το παιχνίδι, λέγοντας την ενδεκάδα που ο ίδιος θα επέλεγε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, και που είναι αρκετά διαφορετικά από αυτή που συνήθως παίζει ο Ολυμπιακός στα μέχρι τώρα ντέρμπι του, στα οποία δεν έχει κερδίσει κανένα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x