Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Καλά, τόσο καιρό δεν μας έλεγαν ότι δεν έρχονται ελίτ διαιτητές;»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εισήγηση της ΕΠΟ για ελίτ διαιτητές ενόψει των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε μέσω της εκπομπής «Newsroom» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την εισήγηση της ΕΠΟ για ελίτ διαιτητές.

Αρχικά αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει ΑΕΚ, η οποία ξεκινάει αύριο Τετάρτη (8/3), όπως και στην προσπάθεια που θα κάνουν Χάμες και Σαμασέκου να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.



Στη συνέχεια σχολίασε μιλώντας στον Τάσο Νικολόπουλο ότι ο πρόεδρος της Λίγκας και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ζήτησε το αυτονόητο με την επιστολή του στην ΚΕΔ. Δηλαδή, ελίτ διαιτητές για όλα τα ντέρμπι και στα playoffs.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών αναρωτήθηκε: «Καλά, τόσο καιρό δεν μας έλεγαν ότι δεν έρχονται διαιτητές από τα μεγάλα πρωταθλήματα; Τώρα μας λένε ότι ήταν οικονομικό. Όμως ο Μαρινάκης γράφει ξεκάθαρα ότι οι σύλλογοι είχαν αποδεχθεί να επιβαρυνθούν με το κόστος των διαιτητών. Οπότε, γιατί έφερναν διαιτητές 3ης και 4ης διαλογής; Εν πάσει περιπτώσει δεν πρέπει να έρθει ελίτ διαιτητής και στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x