Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Δεν έχουν ξαναγίνει τα φετινά με τον Ολυμπιακό»

Το 0-0 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό και ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε το αποτέλεσμα μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ εκθείασε αρχικά τους «ερυθρόλευκους» για την εμφάνισή τους με τη βοήθεια ενός κατάμεστου «Γ. Καραϊσκάκης», λέγοντας ότι υπήρξαν διαστήματα που ήταν έναν επίπεδο πάνω από τους «πράσινους».

Το μόνο που έλειψε από τον Ολυμπιακό ήταν ένα καλό τελείωμα κι όταν όμως ήρθε αυτό, το τελευταίο απολύτως καθοριστικό σφύριγμα ήταν, όπως και στο 1-1 στη Λεωφόρο, υπέρ του Παναθηναϊκό, από έναν διαιτητή ο οποίος με τη συνολική του διαιτησία ήταν ένας ρέφερι ιδανικός για τον φιλοξενούμενο, τόσο στις λεπτομέρειες του αγώνα, όσο και στις πιο κρίσιμες στιγμές.

Τέλος, σχολίασα ότι αυτά που συμβαίνουν φέτος με τους Πειραιώτες στα ντέρμπι δεν έχουν γίνει ποτέ, με τον Ολυμπιακό να έχει πέντε δοκάρια, δύο έξοχα γκολ (Χάμες με ΑΕΚ, Βρουσάι με Παναθηναϊκό) που ακυρώθηκαν για οφσάιντ συμπαικτών τους (Μασούρα και Ελ Αραμπί), δύο απίθανα αυτογκόλ (Παπασταθόπουλος με ΠΑΟΚ, Σαμασέκου με ΑΕΚ) και δύο εις βάρος τους πέναλτι στο 90+7'.

Όλα αυτά, συν την αστοχία, με κύριο εκφραστή σήμερα τον Κανός, έχουν φέρει τρεις συνεχόμενες «λευκές» ισοπαλίες με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό εντέλει να μην έχει νίκη αλλά τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x