Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Δεν ξέρω πώς έβαλαν έτσι τις γραμμές και βγήκε οφσάιντ το γκολ του Μπακαμπού»

Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο 0-0 με την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εμφάνισε μια… κανονική σύνθεση απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και στο ακυρωθέν γκολ του Μπακαμπού μετά το 0-0.

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε με 11 παίκτες και ήταν διαφορετικός από το προηγούμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο, που είχε παίξει με 10 ή 9. Μπορούσε να χάσει, αλλά μπορούσε και να κερδίσει. Είχε τέσσερις καθαρές ευκαιρίες για γκολ, ενώ η ΑΕΚ μόλις μία, παρότι είχε τον έλεγχο. Ήταν μια καλή ιδέα του Ανιγκό να παίξει με έναν έξτρα χαφ, τον Σαμασέκου, που έκανε πραγματικά καλό παιχνίδι. Ήταν ένας όσο το δυνατόν κανονικός Ολυμπιακός για τα δεδομένα αυτής της εποχής του Ολυμπιακού και ήταν κοντά στο να πάρει το διπλό. Τώρα θα πρέπει να είναι το ίδιο ή και καλύτερος κόντρα στον Παναθηναϊκό παίζοντας για την αξιοπρέπειά του πάνω από όλα. Όπως στάθηκε όρθιος σήμερα, να κάνει το ίδιο και την Κυριακή», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά στη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού, είπε πως δεν ξέρει πώς μπήκαν οι γραμμές και βγήκε οφσάιντ το γκολ του Μπακαμπού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x