Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Δεν μπορεί να σκοράρει μόνο ο Ελ Κααμπι στον Ολυμπιακό, έχει βάλει 9 από τα 11 τελευταία γκολ»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο…

Την είδηση της ημέρας για τον Ολυμπιακό που δεν είναι άλλη από τη συμφωνία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να συνεχίσουν την συνεργασία τους και τη νέα σεζόν σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μιλώντας στον «αέρα» με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων τόνισε ότι ήταν κάτι που δουλεύεται εδώ και μέρες και χθες μετά το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τα είπαν οι δύο άνδρες για περίπου 20 λεπτά με παρόντα και τον εκπρόσωπο του Βάσκου τεχνικού, και πλέον αναμένονται τα επίσημα.

Σε ό,τι αφορά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού χθες με τους Ισραηλινούς στάθηκε στην κακή εμφάνιση των αμυντικών λέγοντας ότι ειδικά ο Ροντινέι στο πρώτο 45λεπτο ήταν «απερίγραπτος» και δεύτερον στο ότι είναι μεν καλό που σκοράρει συνεχώς ο Ελ Κααμπί αλλά από την άλλη πρακτικά είναι αδύνατο να μπορέσει ο Μαροκινός να βάλει τόσα γκολ που θα δίνουν στην ομάδα τα αποτελέσματα που χρειάζεται.

Επεσήμανε μάλιστα σχετικά με αυτό ότι ο Ελ Κααμπί από τα 11 τελευταία γκολ του Ολυμπιακού έχει σκοράρει τα 9(!). Από τα… υπόλοιπα το ένα είναι αυτογκολ και ένα έχει σκοράρει ο ερυθρόλευκος Γιόβετιτς, το τελευταίο στο τελειωμένο ουσιαστικά ματς με τον Βόλο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x