Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Καλό το 9 στα 9 του Ολυμπιακού, ακόμη καλύτερο να έχει και εναλλακτικό πλάνο»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Για το απίστευτο στατιστικό του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη μίλησε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο και τα τελευταία νέα ενόψει του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε για το Europa League.

«Θα μπει σε κανέναν αγώνα στο Κύπελλο, ή στη Β’ ομάδα. Είπε ο προπονητής ότι πολύ σύντομα θα παίξει. Φαντάζομαι ότι εννοεί πρώτα σε κανένα ματς Κυπέλλου, με τον Λεβαδειακό την άλλη Τετάρτη είναι μία ευκαιρία. Θεωρητικά μιλάμε…», ήταν το σχόλιό του σε ερωτήσεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

«Να έχουμε υπ’ όψιν μας ότι είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της Πόρτο, όπου ο Μαρκάνο θα κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Η Πόρτο θα ήθελε να τον πάρει με δανεισμό», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά το αυριανό ματς με τη Φενέρ στο Καραϊσκάκη, υπογράμμισε: «Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την Φενέρμπαχτσε, η οποία έκανε στην Τουρκία την τελευταία προπόνηση. Έχει έναν τραυματισμό ο Εζίλ και είναι πολύ πιθανό να μην παίξει. Περιμένουμε την ανακοίνωση της αποστολή. Γενικά η Φενέρ θα έχει 7-8 νέα πρόσωπα, σε σχέση με το πρώτο ματς. Για αυτό θα είναι άλλη ομάδα. Η Φενέρ είναι μία ομάδα, πάντως, που παίζει καλύτερα εκτός παρά εντός. Εντός έχει κάνει αρκετά άσχημα αποτελέσματα, ενώ εκτός έδρας έχει φέρει 1-1 με την Άιντραχτ, κέρδισε 3-0 την Αντβέρπ και κέρδισε στην Τουρκία τη Γαλατασαράι εκτός έδρας».

Καταλήγοντας, ενόψει του αγώνα με τους Τούρκους και μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ανέφερε: «Οι 9 τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα, είναι και οι 9 με γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο. Εννιά νίκες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Είναι κάτι που ταιριάζει διαχρονικά στον Ολυμπιακό, με τον Βαλβέρδε, τον Μπάγεβιτς και τώρα με τον Μαρτίνς. Θέλει να μπαίνει δυνατά, να σκοράρει και να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Τώρα αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο. Θα ήταν ενδιαφέρον, όμως, να υπάρχει και εναλλακτική επιλογή, γιατί να σας θυμίσω δύο φορές δέχθηκε πρώτος γκολ και στο ένα ματς έχασε 3-1 στην Φρανκφούρτη και στο άλλο ισοφάρισε στο 87 τη Λουντογκόρετς. Μαθηματικά είναι δύσκολο έως απίθανο, να γίνεται αυτό το πράγμα. Δηλαδή, δεν είναι εύκολο να είσαι πάντα μπροστά στο σκορ, οπότε περιμένουμε και το εναλλακτικό σχέδιο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x