Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε τη χθεσινή πρεμιέρα των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα, όπου αποδείχθηκε πως το Α και το Ω είναι να διαθέτεις ισχυρό πάγκο, ειδικά τώρα που επιτρέπονται πέντε αλλαγές και υπάρχει η δυνατότητα ένας προπονητής να αλλάξει τη μισή ενδεκάδα του. Πρέπει, όμως, η ομάδα να μπορεί, αλλάζοντας και πέντε παίκτες να λειτουργεί, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της και με το πλάνο της, κάτι που μπορεί και κάνει ο Ολυμπιακός.
Μίλησε, παράλληλα, για την εικόνα κάποιων παικτών σε ατομικό επίπεδο και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι «ερυθρόλευκοι» και τις ξεπέρασαν, ενώ όπως είπε έρχεται μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα, καθότι περιμένουμε τις τελικές κινήσεις του Ολυμπιακού αλλά και την κλήρωση της Πέμπτης για το Champions League.
Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο ΥouΤube.
Διαβάστε Επίσης
Ρομάνο: «Η απόφαση έχει παρθεί: Ο Γιαζίτσι παραμένει στον Ολυμπιακό» Ολυμπιακός: Η γκολάρα του Γιαζίτσι και οι έξαλλες αντιδράσεις από τον πάγκο Οικογένεια Λυγγερίδη: Ντροπή το πανό στο Καραϊσκάκη, αναμένουμε απαντήσεις από Ολυμπιακό, Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ και Πολιτεία Έρχονται οι ενισχύσεις στον Ολυμπιακό Η δικαιοσύνη για τον Γιαζίτσι και οι περισσότεροι μπαλάτοι σε τέτοια παιχνίδια… Τα σχόλια της πρώτης βραδιάς της Stoiximan Super League στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 Μεντιλίμπαρ: «Έπρεπε να έχω βάλει βασικό τον Γιαζίτσι - Δουλειά μας να βρίσκουμε λύσεις και απέναντι σε τέτοιες άμυνες»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






