Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Η γκολάρα του Γιαζίτσι και οι έξαλλες αντιδράσεις από τον πάγκο

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί στη Stoiximan Super League απέναντι στον Asteras AKTOR (2-0) με τον Γιουσούφ Γιαζίτσι να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ, που προκάλεσε έκρηξη στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ενώ όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσουν στραβά τη σεζόν 2025/26, εκεί εμφανίστηκε ο Γιουσούφ Γιαζίτσι για να λυτρώσει την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν τον Asteras AKTOR στο άδειο λόγω τιμωρία «Γ. Καραϊσκάκης», με το παιχνίδι να μένει κολλημένο στο 0-0.

Ενώ όλοι περίμεναν το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο, ο Γιαζίτσι στο 90'+3' πήρε την μπάλα πολλά μέτρα έξω από την περιοχή και με μία φωτοβολίδα άνοιξε το σκορ, τρελαίνοντας τους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο στον πάγκο της ομάδας. Ενώ στο φινάλε του παιχνιδιού ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 90'+7' έγραψε το τελικό 2-0.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε στα social media της ομάδας πλάνα από το γκολ και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς, μετά το 1-0 του Τούρκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x