Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Από το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού είχε φανεί τι θα γίνει με τον Ζινκερνάγκελ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επικείμενη μεταγραφή του Φιλίπ Ζινκερνάγκελ από τον Ολυμπιακό στην Μπριζ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 (μιλώντας στον Σωτήρη Ταμπάκο) την επικείμενη μεταγραφή του Ζινκερνάγκελ, τονίζοντας ότι είχε φανεί ότι κατά βάση δεν ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό ο Δανός.

«Από το πρώτο φιλικό (2-1 τη Σλοβάτσκο), στο οποίο αγωνίστηκε 25 λεπτά έδειξε τις διαθέσεις του, καθώς ήταν… αδιάφορος και ο Μαρτίνεθ δεν τον έβαλε ξανά. Δεν του άρεσε ότι τον είχε δώσει δανεικό πέρυσι ο Ολυμπιακός τρεις μήνες μετά την απόκτησή του», επεσήμανε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών. Εξήγησε ότι ο Ζινκερνάγκελ είχε μάθει να παίζει σε ομάδες τον ήθελαν πρωταγωνιστή, ενώ στον Ολυμπιακό δεν είχε την ασφάλεια για κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να προτιμήσει να φύγει.

Ακόμη για το θέμα του φορ επεσήμανε ότι προτείνονται συνεχώς παίκτες και μεταξύ άλλων έχει προταθεί ο Νέλσον Ολιβέιρα (πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), ο οποίος, πάντως, δεν φαίνεται να είναι προτεραιότητα, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν την αναζήτηση. Ακούστε τι άλλο είπε για Κένεντι και Χεζέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x