Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Προχωράει για τον νεαρό δεξιό μπακ ο Ολυμπιακός»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τα μεταγραφικά είπε πως οι Πειραιώτες είναι σε αναμονή αρχικά για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, ενώ σήμερα αναμένεται να περάσει ιατρικά και να υπογράψει ο Κένεντι, και μετέφερε την πληροφορία από το Ισραήλ, σύμφωνα με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν τις συζητήσεις για τη μεταγραφή του Ιλάι Φέινγκολντ.

Ο 18χρονος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Χάιφα, για τον οποίο πρέπει να πληρώσει ένα ποσό 180.000 ευρώ ως τροφεία στους Ισραηλινούς, που ήθελαν να κρατήσουν τον παίκτη.

Συναντήθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου με τον παίκτη, τον πατέρα και τον ατζέντη του, αλλά ο ταλαντούχος οπισθοφύλακας ήθελε να παίξει στην Ευρώπη, αξιοποιώντας το καλό όνομα που έβγαλε στο Μουντιάλ Κ20 τον περασμένο μήνα και ειδικά με την εμφάνιση που έκανε κόντρα στη Βραζιλία (3-2 με δική του ασίστ).

Για το φιλικό με τη Νόριτς σχολίασε ότι «το τεστ δεν ήταν καλό» και ο Ολυμπιακός καλείται να είναι έτοιμος για την πρώτη του ευρωπαϊκή μάχη. Για τους υπό παραχώρηση παίκτες, τόνισε πως η Σπαρτάκ επιμένει για τον Ρέαμπτσιουκ, παρότι οι ερυθρόλευκοι αρνούνται να συζητήσουν με τους Ρώσους, ενώ για τον Ζίνκερναγκελ πιέζουν η Κλαμπ Μπριζ και Τράμπζονσπορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x