Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού θέση προς θέση και παίκτη με παίκτη»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Σε όλα τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

1. Μπιέλ: Έρχεται σήμερα για να υπογράψει στους Πειραιώτες και να πάρει τη θέση του πλέι μέικερ στην ενδεκάδα.

2. Ρέτσος: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του, με τη φόρμουλα του δανεισμού με όρους ευνοϊκούς για να παραμείνει για άλλα τρία χρόνια το επόμενο καλοκαίρι.

3. Εξτρέμ: Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμη τη μεταγραφή του Ιβάν Καβαλέιρο από τη Φούλαμ, αλλά επειδή παρουσιάζονται αξιόλογες περιπτώσεις της τελευταίας στιγμής ας κάνουμε υπομονή…

4. Αριστερός μπακ: ναυάγησε οριστικά του Αμαβί, λόγω των προμηθειών που ζήτησαν οι μάνατζέρ του και που κρίθηκαν απαράδεκτες και από τον Ολυμπιακό και τη Μαρσέιγ. Αυτή τη στιγμή φαβορί δεν υπάρχει, ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Λάτο της Βαλένθια και τον Γκουλάμ που έμεινε ελεύθερος από τη Νάπολι. Από το Βέλγιο προέκυψε ότι δίνει προτεραιότητα στον Χαμάς του Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ.

5. κεντρικός χαφ: Ο Ολυμπιακός πήγε να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Γκιλμούρ της Τσέλσι, αλλά ενώ όλα πήγαιναν καλά μέχρι χθες, ο Τούχελ τον είχε εκτός πλάνων, τον πήρε στην αποστολή και τον είχε στον πάγκο για τον αγώνα με την Σαουθάμπτον, ενώ έχει μπει δυνατά και η Μπράιτον.

6. Μασούρας: Η Τράμπζοσπορ έκανε πρόταση την προηγούμενη εβδομάδα στους πρωταθλητές Ελλάδας, την οποία και απέρριψαν, οι Τούρκοι επανήλθαν χθες με νέα προσφορά, αλλά δεν φαίνεται ως πιο πιθανή εξέλιξη να γίνει μέχρι τώρα η μεταγραφή.

7. Τσούμιτς. Κατά πάσα πιθανότατα συνεχίζει την καριέρα στην Βοϊβοντίνα του Ράσταβατς.

8. Σιώπης: Δεν ισχύουν οι φήμες περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x