Τη δική του άποψη για τον Ολυμπιακό και την ήττα στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, όπου υπάρχουν πολλά παράπονα για διαιτητικά λάθη από τον Σλοβάκο διαιτητή, εξέφρασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υποστήριξε πως η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εκτός ορίων, με τα φαινόμενα διαφθοράς που αγγίζουν το πρωτάθλημα και το αλλοιώνουν σε μόνιμη βάση.

Τόνισε, μάλιστα, πως δεν θα αλλάξει το παραμικρό, εάν δεν αποφασίσει να επέμβει η κυβέρνηση και φέρει αλλαγές στο ποδόσφαιρο.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε, επίσης, για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε χθες ο Ολυμπιακός, παρά τις αδυναμίες που έχει και τη μέχρι τώρα ενίσχυση του ρόστερ, σε θέσεις στόπερ και χαφ, και σχολίασε πως η επίδραση του «χειρουργείου» του χθεσινού αγώνα επεκτείνεται και στις άλλες υποχρεώσεις της ομάδας, γιατί έστω να μετρούσε το 2-2, θα έμοιαζε σαν νίκη και θα πήγαινε με άλλη ψυχολογία στο επόμενο ντέρμπι, για το Κύπελλο, με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ενώ τώρα η ομάδα κινδυνεύει να πάει «άδεια», αφού είδε πως τα έδωσε όλα και δεν το μίνιμουμ που τους άξιζε, εξαιτίας ενός διαιτητή, τον οποίο έφεραν αυτοί που έφεραν χωρίς να υφίστανται καμία συνέπεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x