Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Με Γιόβετιτς, χωρίς Ελ Αραμπί και αλλαγές ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο»

Στροφή στον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έστρεψαν την προσοχή τους στο «αιώνιο» ντέρμπι, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να μεταφέρει τα τελευταία νέα τους μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Και τώρα Παναθηναϊκός για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν πίσω το ματς με την ΑΕΚ της Κυριακής, στρέφοντας την προσοχή τους στο προσεχές παιχνίδι (10/1, 21:30) με τους «πράσινους» για το Κύπελλο Betsson.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έδωσε μέσω bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ένα πρώτο στίγμα επί του αγωνιστικού ενόψει του ντέρμπι στη Λεωφόρο, στο οποίο θα είναι διαθέσιμος ο Γιόβετιτς, αλλά όχι και ο Ελ Αραμπί, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο του Μπιέλ. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ σκέφτεται να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα, δίχως να είναι δεδομένο το τι ακριβώς θα κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός, αλλά για παράδειγμα Αλεξανδρόπουλος και Ντόη μπορεί να διεκδικήσουν θέση.

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στον Νίκο Ράλλη, ήταν πολύ ευχαριστημένος ο 58χρονος προπονητής με την παρουσία του Ναβάρο στο ματς με την ΑΕΚ και φυσικά από τον Μασούρα. Παράλληλα, μετέφερε ότι πριν από τον αγώνα είχε ζητήσει από τους παίκτες του να αποφύγουν να δώσουν εύκολα κόρνερ και φάουλ γύρω από την περιοχή του Πασχαλάκη, επειδή οι «κιτρινόμαυροι» είναι δυνατοί στις στατικές φάσεις, αλλά είδε με απορία στο πρώτο μέρος να κάνει ο Ορτέγκα το ακριβώς αντίθετο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x