Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Εν αναμονή αποφάσεων στον Ολυμπιακό - Αυτοκριτική από τους παίκτες στου Ρέντη»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού την επομένη της βαριάς ήττας από τη Φράιμπουργκ, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε αρχικά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι εν αναμονή των αποφάσεων του Ολυμπιακού για το θέμα προπονητή, σήμερα είχαμε στου Ρέντη -όχι για πρώτη φορά- μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι, αυτοκριτική από τους παίκτες των «ερυθρόλευκων», εστιάζοντας στο ομαδικό πνεύμα που πρέπει να είναι σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό και στην ανάγκη να παίζουν όλοι ο ένας για τον άλλον και γενικότερα να συνέλθει η ομάδα.

«Η αυτοκριτική είναι πάντα καλή, αρκεί να συνοδεύεται με τις δέουσες εμφανίσεις στα παιχνίδια και ειδικά στα πιο σημαντικά», σχολίασε σχετικά ο ρεπόρτερ της ομάδας του Πειραιά, που ερωτηθείς σχετικά είπε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του φετινού Ολυμπιακού είναι ότι δεν μπορεί να βρει ισορροπία. Από την εκπληκτική νίκη με τη Γουέστ Χαμ, πάει στη συντριβή από τον ΠΑΟΚ και από το απολύτως ανταγωνιστικό πρώτο ματς με τη Φράιμπουργκ, πάει στο διασυρμό στη Γερμανία.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος για το πρόβλημα της ισορροπίας των «ερυθρόλευκων», αλλά και για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x