Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Επιστρέφουν οι Καμαρά στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Την ευχάριστη είδηση πως βρέθηκε τελικά λύση για τους Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ, οι οποίοι ανήκουν στον Ολυμπιακό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε: «να πούμε κατ’ αρχάς κάποια ευχάριστα σε ό,τι αφορά τους Καμαρά, καθότι πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα πετάξουν ή πετούν αυτή τη στιγμή από την Γουινέα για την Ευρώπη ο Μαντί Καμαρά, ο Αγκιμπού, ο Κεϊτά της Λίβερπουλ και πέντε παίκτες που ανήκουν σε γαλλικές ομάδες. Με ειδική πτήση, μετά από μεγάλη προσπάθεια από Ολυμπιακό, Λίβερπουλ και κάποιων γαλλικών ομάδων, βρέθηκε λύση. Φαντάζομαι ότι ήρθαν σε επαφή με τις πρεσβείες και την εθνική Γουινέας. Το θέμα είναι ότι επιστρέφουν οι Καμαρά στον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε: «Να επιβεβαιώσουμε ότι ο Χασάν οδεύει ολοταχώς προς Τουρκία. Υπάρχει συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Κόνιασπορ για έναν χρόνο. Μόλις τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Αίγυπτο, θα περάσει εξετάσεις και θα υπογράψει για έναν χρόνο. Χωρίς οψιόν αγοράς είναι η συμφωνία των δύο ομάδων».

Από εκεί και πέρα, μίλησε για τον τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ και τόνισε πως «εγώ που ρώτησα κάποιον στον Ολυμπιακό μου είπε ότι είναι: “αστειότητες όλα αυτά”» για το θέμα που προέκυψε με τον Ροζ του Άρη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x