Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Επόμενος ο Μαντσίνι, κελεπούρι ο Ρασκίν»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέλυσε αρχικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού με την επανεκκίνηση των διοργανώσεων, ενώ αναφέρθηκε αρκετά και στα μεταγραφικά ζητήματα.

Στα τελευταία ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Νίκου Ζέρβα.

Αρχικά, ανέλυσε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού με την επανεκκίνηση των διοργανώσεων και τα ματς που έχει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εν συνεχεία, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στα μεταγραφικά δεδομένα.

«Εκτός από την άφιξη του Ροντινέι, ο οποίος θα πάει κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο “Γ. Καραϊσκάκης” για το ματς του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ, η επόμενη κίνηση είναι αυτή του Μαντσίνι», είπε αρχικά.

«Υπάρχουν δημοσιεύματα από το Βέλγιο που συνδέουν τον Νικολά Ρασκίν με τον Ολυμπιακό. Τον είδαμε και στο φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης. Υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για τον ποδοσφαιριστή και μεγάλος ανταγωνισμός από ομάδες όπως η Σπέτσια και η Ρέιντζερς μεταξύ άλλων. Είναι μεγάλο κελεπούρι...»
, ανέφερε ο Νικολακόπουλος.

Όσον αφορά στον Ανδρούτσο, οι εκτιμήσεις δείχνουν πως πρόκειται για θλάση και θα μείνει εκτός το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x