Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Με το ''ο ένας μας βρωμάει, ο άλλος μας ξινίζει'' δεν βγαίνει άκρη στον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ πρόσφατο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά το πρόσφατο ματς των δύο ομάδων στον Τύπο, στον κόσμο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Μίτσελ.

«Ο Μίτσελ είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού δεκαπέντε μέρες ακριβώς. Από τις 2 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα και έχει δώσει πέντε παιχνίδια. Ο απολογισμός είναι ξεκάθαρος για όποιον βλέπει. Η ομάδα είναι καλύτερη από ό,τι ήταν προηγουμένως, αλλά υπάρχουν λάθη σε επιλογές και διαχείριση αγώνων. Να θυμίσω ότι ο Μαρτίνς έμεινε δύο παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν και ο Κορμπεράν ενάμιση μήνα. Τώρα σε χρόνο-ρεκόρ βλέπουμε μία γκρίνια για τον Μίτσελ και φαίνεται ότι ο ένας μας βρωμάει και ο άλλος μας ξινίζει. Έτσι δεν πρόκειται να βγει άκρη στον Ολυμπιακό. Μετά το 0-4 από τη Μακάμπι κανείς γνωστός προπονητής δεν δέχοταν να έρθει στον Ολυμπιακό. Το ίδιο συνέβη και μετά το 0-3 από τη Φράιμπουργκ. Μας λέει κάτι τώρα, ότι αν αλλάξει εκ νέου προπονητή ο Ολυμπιακός θα έρθει κάποιος γνωστός και σοβαρός. Αν το συνεχίσουμε έτσι, όλοι μας, να βάλω αν θέλετε και τον εαυτό μου, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει τελειώσει η σεζόν και θα έχει αλλάξει πέντε προπονητές, έχοντας σπάσει κάθε ρεκόρ. Και εξυπακούεται πως είναι αδύνατο να λειτουργήσει μία ομάδα αλλάζοντας κάθε ένα-δύο μήνες προπονητές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x