Stoiximan Super League

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μίτσελ

Ανακατεύει την τράπουλα ο Μίτσελ ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί καλύτερος, αλλά και πιο αποτελεσματικός κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός με αλλαγές στο Αγρίνιο.

Οι Πειραιώτες καλούνται να γυρίσουν σελίδα μετά τη σκληρή ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1 για την 8η αγωνιστική της Super League, η οποία τους έριξε στην 5η θέση και τους έφερε στο -10 από την κορυφή.

Ο Μίτσελ θέλει να δει ασφαλώς βελτιωμένους και πιο αποτελεσματικούς τους «ερυθρόλευκους», αρχής γενομένης από την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (22/9, 19:30).

Ο Ισπανός σχεδιάζει να κάνει αλλαγές και δεν αποκλείεται να κάνει ακόμα και τέσσερις-πέντε κινήσεις. Στην τελική ευθεία της αναμέτρησης με τον «δικέφαλο του Βορρά» μετατοπίστηκε ξανά στο κέντρο της άμυνας ο Εμβιλά και δεν αποκλείεται να παίξει εκεί και κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Όσο κυλάνε οι ημέρες τόσο ωριμάζει η συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό του έμπειρου τεχνικού.

Εφόσον, επιβεβαιωθεί ένα τέτοιο σενάριο θα δημιουργηθεί κενό στα χαφ και θα προκύψει ευκαιρία για να «μπουκάρει» στην ενδεκάδα ο Σαμασέκου, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύπτει τη θέση στο «6» μαζί με τον πρώην διεθνή άσο. Είναι διάθεσιμος πλέον ο Άβιλα και ανέτοιμος παράλληλα ο Βρσάλικο.

Πέραν της εικόνας που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός ένα σημαντικό θέμα των Πειραιωτών ήταν η αποτελεσματικότητά τους ξανά. Παρότι ο Ελ Αραμπί δεν κινείται στα δικά τους στάνταρ στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Μαροκινός θα αποκτήσει σιγά-σιγά σημαντικό ρόλο και πάλι.

Τέλος, ο Τζολάκης υπέστη κάκωση κόντρα στον ΠΑΟΚ και μένει να δούμε αν θα γίνει αλλαγή κάτω από τα δοκάρια. Με τον Πασχαλάκη, ο οποίος στο ντεμπούτο του στα ερυθρόλευκα έκανε κόντρα στην Καραμπάγκ, το μόλις 3ο «clean sheet» του Ολυμπιακού στη σεζόν, να παίρνει τη θέση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x